Crowdfunding: op weg naar de eindsprint!

Dankzij jullie hebben we ons 1e inzamelingsdoel van €5.000 al bijna bereikt, waarmee we onze uitrusting kunnen voltooien en afronden! We willen jullie bedanken en uitdagen om door te gaan naar het 2e niveau, dat is €10.000! De crowdfundingcampagne zal tot 19 januari verlengen, dus iedereen die de winkel, die op 12/01 opent, wil ontdekken, kan bij ons langskomen! Met nog eens €5.000 kunnen we de buitenkant uitrusten met een rolluik, een zonnescherm, enz. 

Om een donatie te doen, ga naar: https://miimosa.com/fr-BE/projects/bos-coop-magasin-participatif-dans-le-n-o-bruxellois .

Alle prijzen die je hier ziet zijn gemaakt door een vrijwilliger, Laurence Holzeimer! Of het nu gaat om de ansichtkaarten, het kleurboek, de magneten of de notitieboekjes! Deze zullen te koop zijn in onze winkel zodra deze open gaat!  En als je al een bijdrage hebt geleverd, aarzel dan niet om deze met anderen te delen!

We zijn nog maar een paar inspanningen verwijderd van het realiseren van een grote collectieve droom. Doe mee en verspreid het nieuws om onze droom werkelijkheid te laten worden.

Hartelijk bedank!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut