Vooraf verse producten bestellen die in de winkel worden afgeleverd

Waarom ?

Vanaf januari vind je op Place Saint-Lambert 9 de basisproducten voor droge voeding en non-food. Binnenkort zullen we een zo groot mogelijk assortiment « bulk » en « verse » producten aan de schappen toevoegen. De sleutelwoorden zullen zoveel mogelijk zijn: lokaal, ethisch, « geen verpakking », biologisch en seizoensgebonden.

In de tussentijd bieden we, als aanvulling op het assortiment in de winkel, de mogelijkheid om verse producten vooraf te bestellen. We hopen binnenkort ook brood, eieren en zuivelproducten aan de voorbestelmogelijkheden toe te voegen, naast wat je in de winkel vindt.

Hoe ?

Voor de voorbestellingen starten we met een ruim aanbod van verse en bereide groenten en fruit (confituren, sappen, groenten in blik, enz.) van kleinschalige producenten binnen een straal van 20 km van onze winkel. Seizoensmaak, Hof Van Piemont & Hof Ter Dreef bundelen hun krachten binnen de sociale coöperatie Samen op Dreef om ons één aanspreekpunt te bieden en hun logistiek (transport, orderbeheer, etc.) te bundelen in Meise, 10 km verderop.

Wanneer ?

2023 :

  • Donderdag 21/12: 17:00-20:30 (dit is ook een gelegenheid om meer te weten te komen over het project tijdens onze informatiesessie)
  • Donderdag 28/12: 16.30-19.30 uur

2024: Elke vrijdag: 16.30-19.30 uur

Bestel tot 24 uur van tevoren.

Hoe kun je bestellen ?

  • Betalen en bestellen via het Linked Farm platform via deze link :

https://www.webshop.hofterdreef.be/webshop?dmID=765

  • Haal je bestelling af in de winkel Place Saint-Lambert, 9, 1020.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut