Behoefte aan versterkingen

Droom je ervan de wereld te veranderen? Dit is de plek om dat te doen!
Er zijn veel verschillende manieren om betrokken te raken bij BOS coop! We nemen hier een kijkje:

  • or een shift in de winkel te staan: https://docs.google.com/spreadsheets/d/199u5RuQXkQ_UuXKpFRDuaTlDUUcyNa_CXEu1w53T2y8/edit#gid=439801930
  • Door te helpen met de lay-out: https://docs.google.com/spreadsheets/d/199u5RuQXkQ_UuXKpFRDuaTlDUUcyNa_CXEu1w53T2y8/edit#gid=1518608103
    Wil je het BOS coop project bij jou in de buurt bekend maken? Je kunt ons helpen door een paar flyers in brievenbussen bij jou in de buurt te droppen … of nog beter, rond de winkel (het is een mooie gelegenheid om de buurt te bezoeken 😉 ) . Flyers kunnen worden opgehaald in de winkel. Je vindt er ook een lijst met de straten waar ze al zijn uitgedeeld en de straten die prioriteit moeten krijgen. Een fijne wandeling!
  • Misschien heb je BOS coop al ontdekt dankzij een informatiesessie in het Paltocafé. Waarom stel je het project niet zelf een avond voor en help je anderen het te begrijpen! Als je ‘s avonds of op zaterdagmiddag wat tijd over hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de WG com op info@boscoop.be.
  • Het project beslaat een breed scala aan onderwerpen, waaronder financiën, communicatie, het aanbod, bestuur, het ledenkantoor, etc. Elk onderwerp heeft zijn eigen werkgroep. Als je je wilt aansluiten bij. Als je meer wilt weten over de WG’s, kun je meer informatie vinden in het artikel dat al eerder over dit onderwerp is geschreven: https://www.boscoop.be/2024/03/05/betrokken-raken-bij-een-werkgroep/ En als je betrokken wilt raken, kun je een e-mail sturen naar het algemene adres info@boscoop.be.
  • BOS coop is ook op zoek naar versterking van zijn bestuursorgaan of « RvB », meer details volgen, in de tussentijd voel je vrij om te schrijven naar oa@boscoop.be

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut