BOS coop heeft een pand gevonden in Laken

Zoals we al zeiden, we hadden de hoop al bijna opgegeven… toen we op een mooie dag… een telefoontje kregen van… Quentin, oprichter van de Bijencoöperatie « Hé, ik weet een heel leuk plekje in de buurt van het Sint-Lambrechtsplein in Laken… er is daar een hele leuke buurtdynamiek! En er is net een café geopend, je zult het zien, de eigenaresse heet Géralda en ze is geweldig! Na een of twee mislukte pogingen en een paar emotionele liften (een of twee aanwijzingen over de locatie lagen nog vlak onder onze neus), was de afspraak gemaakt! En toen raakten we in de ban! Ze vertellen ons over de zomer op het plein

et de la bonne ambiance qui y règne !

en de geweldige sfeer! De wens van de bewoners om een winkel als de onze in de buurt te hebben! Een plek waar ooit een hele reeks andere winkels zaten!

Er is nog werk aan de winkel, maar het bevalt ons hier prima!

Het is een goed begin om die 1e winkel te openen waar we het zo vaak over hebben gehad! Op dit moment wachten we op de afronding van de werkzaamheden (een muur neerhalen, stopcontacten plaatsen, een toilet installeren, enz.) Maar de winkel zou officieel zijn deuren moeten openen in januari 2024! Tot binnenkort!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut