Oproep om te verhuizen en in te richten

Na een participatieve workshop

stelt GT lieu een inrichtingsplan voor, zowel voor het meubilair als voor het kassasysteem.

Inrichting van het meubilair:

De eerste fase is het sorteren en schoonmaken van het meubilair dat uit de Please Like Meal-winkel in Ganshoren komt.

De tweede fase is het transport van de apparatuur. Er is een voertuig van meer dan 2 meter hoog nodig om de koelkasten en silomeubels te verplaatsen. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden kunnen verschillende data worden overwogen, met 17 december als uiterste datum.

Tot slot moet het meubilair worden geïnstalleerd, afhankelijk van de staat van de afwerkingen kan het ook nodig zijn om te schilderen.

Kassasysteem :

Tegelijkertijd zullen we ons moeten verdiepen in de wereld van de kassasystemen. Op dit moment gebruiken we de ‘point of sale’ module van de Odoo SA software, laptops, een scanner en telefoontoepassingen voor bankbetalingen, evenals een kassa.

Toen we het meubilair voor « Please Like Meal » kochten, kregen we schermen, betaalterminals, weegschalen en toegang tot de software van Microconcept.

We hebben nu een team nodig dat de sterke en zwakke punten van de software analyseert en de gebruikte en opgehaalde hardware combineert om de leden de best mogelijke ervaring en een betrouwbaar systeem te bieden. Willen we bijvoorbeeld wegen bij de kassa en/of in de winkel, willen we één of twee kassa’s? dat is aan ons 🙂 Dit zal ook invloed hebben op de manier waarop de lay-out wordt ontworpen.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut